Προϊόντα ενδεδειγμένα για τη “Διαχείριση” προδιαμορφωμένων στοιχείων από Αμίαντο ή Ετερνίτη

Το παρακάτω άρθρο αναφέρεται σε Ομάδα Συστημάτων, δηλαδή σε μια σειρά Προϊόντων ειδικού σχεδιασμού, που μεμονωμένα, ανεξαρτήτως της θέσης ενσωμάτωσης, κάθε ένα από αυτά είναι Πιστοποιημένο για την επαφή και την καταλληλότητά του για Πόσιμο Νερό.

Διαβάστε Περισσότερα

Δεξαμενές Πόσιμου Νερού: Συστήματα και σειρές Προϊόντων, Πιστοποιημένων για την επαφή και την καταλληλότητά τους για Πόσιμο Νερό.

Το παρακάτω άρθρο αναφέρεται σε Ομάδα Συστημάτων, δηλαδή σε μια σειρά Προϊόντων ειδικού σχεδιασμού, που μεμονωμένα, ανεξαρτήτως της θέσης ενσωμάτωσης, κάθε ένα από αυτά είναι Πιστοποιημένο για την επαφή και την καταλληλότητά του για Πόσιμο Νερό.

Διαβάστε Περισσότερα

Συστήματα SINMAST RM

Το Άρθρο που ακολουθεί αναφέρεται σε Υψηλής ανθεκτικότητας, Έγχρωμες Βαφές Προστασίας ειδικού σχεδιασμού, για αναπτύγματα επιφανειών διαμόρφωσης Κολυμβητικών Δεξαμενών.

Διαβάστε Περισσότερα

Δυνατότητα κάλυψης πολλαπλών Αρχών και Μεθόδων του Ευρωπαϊκού Προτύπου ΕΝ 1504 από πλευράς Πεδίων Εφαρμογής. Η Δυναμική των (3) Κωδικών !

Ισχυρές Επιλογές και Πιστοποιημένες Λύσεις σειράς καθιερωμένων Προϊόντων.
Το «Marketing» καλά κρατεί, γιγαντώνεται ολοένα μέρα με την μέρα ζωσμένο στο άρμα “της ανάπτυξης” της γκάμας προϊόντων, σμιλεύοντας με καλλιτεχνία τα γράμματα που συνθέτουν την λέξη “Εξέλιξη”!!

Διαβάστε Περισσότερα

Προϊόντα πρόληψης και προστασίας φυσικών λίθων - Συστήματα ειδικού σχεδιασμού για αύξηση συνοχής και σταθεροποίηση ...

​Προϊόντα Πρόληψης και Προστασίας Φυσικών Λίθων/ Συστήματα ειδικού Σχεδιασμού για αύξηση συνοχής και Σταθεροποίηση επιφανειών φυσικών πετρωμάτων και πλίνθων, την Πρόληψη και Εξάλειψη δυσμενειών από δράσεις ρύπων και λοιπών διαβρωτικών παραγόντων.

Διαβάστε Περισσότερα

Έγχρωμο, Εποξειδικό σφραγιστικό για πλήρωση αρμών πλακιδίων ή ψηφίδων, σε τοίχους & δάπεδα κολυμβητικών δεξαμενών

Αναλυτικό άρθρο για το εξειδικευμένο υλικό Sintojoint WB της Sintecno. Ενημερωθείτε για το χαρακτηριστικό του γνώρισμα και δείτε γιατί διαφοροποιείται από τους κοινούς λεγόμενους αρμόστοκους; 

Διαβάστε Περισσότερα

2-συστατικών, Εποξειδικά Ενέσιμα Συστήματα για Δομική Αποκατάσταση Ρηγματώσεων σε στοιχεία σκυροδέματος

Για όσους εξετάζουν ή πραγματεύονται με τις επεμβάσεις σε υφιστάμενες δομές από σκυρόδεμα, σχεδιάζουν μεθοδολογίες επισκευής – αποκατάστασης και στην ουσία, αναζητούν δόκιμα για την περίπτωση υλικά, μπορούν αν θέλουν να ανατρέξουν στις λύσεις που προτείνονται και διατίθενται από την εταιρεία SINTECNO SA.  

Διαβάστε Περισσότερα

Αντιμετωπίστε την ανερχόμενη υγρασία αποτελεσματικά, με καινοτόμα προϊόντα και εξειδικευμένες μεθόδους

 «Ανερχόμενη Υγρασία» ή Ανιούσα Υγρασία ή αλλιώς, Τριχοειδής Ανύψωση!  Όπως και να την αποκαλέσει κανείς, αναφέρεται ξεκάθαρα στο ίδιο και το αυτό δυσμενές φαινόμενο. 
 

Διαβάστε Περισσότερα

Υψηλών προδιαγραφών και ιδιαίτερων απαιτήσεων, Συστήματα Υδροαπωθητικού Εμποτισμού, σχεδιασμένα για την Προστασία και Εξασφάλιση πορώδους υποστρωμάτων με απορροφητικότητα, από φυσικά αίτια, δράσεις ρύπων και άλλων διαβρωτικών παραγόντων

Ως γνωστό, το Σκυρόδεμα, αποτελεί το βασικό δομικό υλικό στο κομμάτι των Κτηριακών Κατασκευών και των Έργων Υποδομής. Οι κατασκευές από οπλισμένο σκυρόδεμα, είναι ευάλωτες και εκτεθειμένες στο ανεμόβροχο και στις δράσεις διαβρωτικών παραγόντων και άλλων επιβλαβών ρύπων. Πόσο μάλλον όταν οι επιφάνειες αυτές προβλέπεται να παραμείνουν εμφανείς, εκτεθειμένες με τη “γύμνια” τους απέναντι στον χρόνο. Οι δυσμένειες αυτές πλέον ως εξωγενείς παράγοντες, εκμεταλλεύονται την απορροφητικότητα του σκυροδέματος, δρουν μέσω του πορώδους του υποστρώματος που αποτελεί ουσιαστικά τις διόδους μέσα από τις οποίες εισχωρούν, εκμεταλλευόμενα την υγρασία (το νερό) που λειτουργεί ως ηλεκτρολύτης, συντελώντας τα μέγιστα στη διάβρωση των οπλισμών, στη δημιουργία ανθρακικών αλάτων (φαινόμενο ενανθράκωσης) και τοπικών συγκεντρώσεων αλάτων ασβεστούχων ενώσεων (CaO), καθώς και στη προξένηση περαιτέρω βλαβών από πλευράς παθολογίας.

Διαβάστε Περισσότερα

  • 1
  • 2

Είδατε πρόσφατα...

Εγγραφείτε στο newsletter της εταιρείας μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα προϊόντα μας.

Όροι και Προϋποθέσεις

Σήμανση

Επικοινωνία

Διεύθυνση: SINTECNO Hellas Αναξαγόρα 4 Τ.Θ. 202. Τ.Κ. 19400 Κορωπί Αττικής
Tηλέφωνο: +302106026020
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνεργασίες