Ειδικά Συστήματα Προστασίας

H SINTECNO SINMAST SA, αντιλαμβανόμενη τόσο τις τεχνολογικές όσο και τις οικονομικές εξελίξεις στον τομέα των δομικών υλικών δημιούργησε μια νέα εμπορική πλατφόρμα κάτω από την επωνυμία SINTECNO Protection Technologies ΕΠΕ (SPT Ltd).

Η Ελληνική αγορά παρά τη μεγάλη της πτώση κινείται όλο και περισσότερο στην χρήση προϊόντων/λύσεων που τηρούν Ευρωπαϊκά κανονιστικά πλαίσια (βλέπε για παράδειγμα ΕΛΟΤ ΕΝ 1504, EN 12626) και προσδίδουν συγκεκριμένες δυνατότητες προστασίας των κατασκευών μέσω συγκεκριμένων μεθόδων.

Οι στρατηγικές αρχές της SPT Ltd είναι,

α) Διαφοροποίηση/Εξειδίκευση, Τα προϊόντα της πλατφόρμας βασίζονται στην πολιτική της,

   α) κάλυψης των κενών/ λύσεων σε συγκεκριμένα κατασκευαστικά ζητήματα

   β) εξειδίκευσης προϊόντων μέσω των μηχανικών τους ιδιοτήτων που δημιουργούν συνθήκες στοχευμένης λύσης.

β) Έρευνα και αξιοποίηση Ελλήνων Επιστημόνων και Πανεπιστημίων, Η SPT Ltd, έχει επενδύσει και συνεχίζει να επενδύει σε Ελληνικό ανθρώπινο δυναμικό υψηλής επιστημονικής κατάρτισης. Η επένδυση αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να υποστηρίξουμε με τον καλύτερο τρόπο της ιδιαιτερότητες της Ελληνικής αγοράς.

γ) Προώθηση Τεχνολογίας Αιχμής,

Η SPT Ltd προωθεί και παρακολουθεί μέσα από εσωτερικό σχέδιο development τεχνολογίες αιχμής στον παγκόσμιο δομικό χάρτη. Επίσης, ακολουθεί μια κάθετη γραμμή παραγωγής προϊόντων που δεν είναι αποτέλεσμα third party με αποτέλεσμα να έχει τη δυνατότητα να προμηθεύει την κατασκευαστική αγορά με υψηλό value for money προϊόντα ενώ παράλληλα καταφέρνει να δημιουργεί τεχνολογική βάση για μελλοντικές πρωτοποριακές εφαρμογές

δ) Ευελιξίας μέσω Open market,

Η SPT Ltd βασίζεται στον επιχειρηματικό σχεδιασμό του Single Focal Point/Open market παρέχοντας στο δίκτυο συνεργατών της αποκλειστικές συνεργασίες διαχείρισης και πώλησης με ταυτόχρονη πανελλαδική έκθεση των υπηρεσιών/προϊόντων της μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας πωλήσεων.

ε) Μετρήσιμης Υπεραξίας,

Όλα τα προϊόντα που διαχειρίζεται η SPT Ltd μπορούν να μετρηθούν στο πεδίο εφαρμογής και να παρέχουν τόσο στο μηχανικό που τα επέλεξε, όσο και στον κύριο του έργου τη δυνατότητα μέτρησης απόδοσης του συστήματος προσδίδοντας παράλληλα σημαντική μετρήσιμη υπεραξία.

ζ) Διαδραστική Τεχνική Υποστήριξη

Χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μπορείτε να μας περιγράψετε το πρόβλημα που έχετε. Εμείς θα σας απαντήσουμε εντός 72 ωρών προτείνοντάς σας την βέλτιστη λύση. Στην περίπτωση μελετητών μηχανικών και εταιρειών επισκευής και ενίσχυσης, θα σας παρέχουμε και αναλυτικό υπολογιστικό φύλλο κατόπιν απαίτησης.

Δείτε τα προϊόντα

Είδατε πρόσφατα...

Εγγραφείτε στο newsletter της εταιρείας μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα προϊόντα μας.

Όροι και Προϋποθέσεις

Σήμανση

Επικοινωνία

Διεύθυνση: SINTECNO Hellas Αναξαγόρα 4 Τ.Θ. 202. Τ.Κ. 19400 Κορωπί Αττικής
Tηλέφωνο: +302106026020
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνεργασίες