Εταιρικό προφίλ

ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ - ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ - ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ / ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

Η SINTECNO Hellas ΑΒΕΤΕ ιδρύθηκε το 1978 και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς συστημάτων εποξειδικών ρητινών στην Ελλάδα.

Εστιάζοντας στην υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία η SINTECNO Hellas ΑΒΕΤΕ εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης της ποιότητας πιστοποιημένο σύμφωνα με το ISO 9001:2008 και συνάμα κατέχει πιστοποιητικά ποιότητας των προϊόντων που εκδίδονται από διάφορους φορείς διαπίστευσης, γεγονός που ενισχύει την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων της ακόμα και στις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής αγοράς.
Η εταιρεία διασφαλίζει ότι τα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού Προτύπου ΕΝ. Ο έλεγχος της παραγωγής στο εργοστάσιο είναι σύμφωνος με τους κανονισμούς που ορίζει το πρότυπο [ΕΝ], τα προϊόντα είναι εγκεκριμένα και φέρουν Σήμανση CE όσον αφορά τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά ενώ παράλληλα επιτρέπει επίσης την ελεύθερη κυκλοφορία τους εντός των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις ακόλουθες κατηγορίες:

EN 1504 - 2 : 2004 → προϊόντα και συστήματα Προστασίας Επιφανειών σε κατασκευές οπλισμένου σκυροδέματος
EN 1504 - 3 : 2004 → προϊόντα και συστήματα Επισκευής και Δομικής Αποκατάστασης στοιχείων κατασκευών οπλισμένου σκυροδέματος
EN 1504 - 4 : 2004 → προϊόντα και συστήματα Προσαρμογής και Δομικής Συγκόλλησης στοιχείων οπλισμένου σκυροδέματος
EN 1504 - 5 : 2004 → προϊόντα και συστήματα Εφαρμογής Ενεμάτων σε στοιχεία οπλισμένου σκυροδέματος
EN 1504 - 6 : 2006 → προϊόντα και συστήματα Πάκτωσης - Αγκύρωσης ράβδων σιδηρού οπλισμού, ντιζών και λοιπών στοιχείων δομικού χάλυβα

Με μια μακρά πορεία όλα αυτά τα χρόνια, η SINTECNO Hellas ΑΒΕΤΕ θεωρείται σήμερα ένας αξιόπιστος και ευέλικτος Συνεργάτης που μπορεί να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα και συστήματα, αναγνωρισμένης αξίας, με προσιτή τιμή, σε σύντομο μάλιστα χρονικό διάστημα. Παρά το γεγονός ότι η Εταιρεία προσφέρει ήδη μια πρότυπη σειρά Εποξειδικών συστημάτων και λοιπών προϊόντων, είναι σε θέση και μπορεί επίσης να προβεί στον σχεδιασμό και στην παραγωγή προϊόντων ειδικής εφαρμογής ως προς το θέμα ακραίων συνθηκών και ιδιαίτερων απαιτήσεων.

Εγγραφείτε στο newsletter της εταιρείας μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα προϊόντα μας.

Όροι και Προϋποθέσεις

Σήμανση

Επικοινωνία

Διεύθυνση: SINTECNO Hellas Αναξαγόρα 4 Τ.Θ. 202. Τ.Κ. 19400 Κορωπί Αττικής
Tηλέφωνο: +302106026020
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣυνεργασίεςLogin Form